مزاج بلغمی NO FURTHER A MYSTERY

مزاج بلغمی No Further a Mystery

مزاج بلغمی No Further a Mystery

Blog Article

مصرف خامه و سرشیر گاوی، تنها به مقدار بسیار محدود و کم و حتماً به همراه عسل ویا مربای سیب یا زنجبیل

در بین وعده‌های غذایی روزانه، ناهار را می‌توان وعده‌ای دانست که هیچکس از آن چشم پوشی نمی‌کند. به همین دلیل هر رژیم غذایی که داشته باشید باز هم وعده ناهار در آن وجود دارد به همین دلیل بهتر است در ابتدا نوع مزاج خود را شناخته و سپس بر اساس آن مواد غذایی مناسب را برای ناهار خود انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: برای آشنایی با خواص دمنوش نعناع کلیک کنید.

سبزیجاتی همچون کرفس، نعناع، ریحان، جعفری، ترخون و مرزه

باعرض سلام من مردی ۴۵ ساله هستم فک کنم دچار بلغم مزاجی شدم البته از علایم های بالا فقط چاقی شکم وپهلو دارم وفقط هنگام دوش گرفتن این حالت بهم دست میده لطفا راهنمایی کنید از قبل از زحمات شما وراهنمایی هاتون بی نهایت تشکر میکنم به امید موفقیت مصطفی هستم

ورود به حساب کاربری دریافت چالش دریافت رژیم صفحه اصلی راهنمای دریافت رژیم پکیج های رژیم مقالات تخصصی ثبت مشکلات ثبت نام دریافت چالش دریافت رژیم

مثل سندروم شوگرن که البته برای تشخیص نیاز به ویزیت توسط متخصص دارید.پیشنهاد میکنم نوبت حضوری متخصص روماتولوژی بگیرید و مراجعه کنید.

آویشن با خواص ضد التهابی برای رفع اختلالات تنفسی و همچنین بهبود سرفه نیز مؤثر است. با تهیه دمنوش به لیمو و آویشن می‌توانید از تمام این مزایا در کنار مزایای به لیمو بهره‌مند شوید. 

هرچه میزان اطلاعات ما انسان ها از رفتار با مزاج بیشتر باشد و فهم دقیق تری از این مزاج ها و انواعشان داشته باشیم در درمان آنها و پیشگیری از آنها راحت تر می توانیم عمل کنیم. 

میتوان اجازه نداد که افکار منفی در ذهن مان جا بگیرند؛ گاهی با مشغول کردن خود به کارهای دیگر به راحتی می توان از شر این افکار فرار کرد.

این مقاله را از دست ندهید! چرا؟ چون تا به حال توضیح و درمان کاربردی بیماری ها و مشکلات غلبه سودا را به این سادگی جایی نخوانده اید! با من همراه باشید

این چاقی بیشتر در ناحیه شکم و پهلو شکل می گیرد. بلغمی ها اغلب دچار نفخ فراوان می شوند؛ از این رو اغلب here نیازمند مصرف گرمیجات برای کاهش درد معده هستند. عوامل دیگری هستند که حاکم از غلبه بلغم در فرد هستند که عبارتند از سردی دست و پا، ترشی دهان، پوست سفید، جاری شدن آب از دهان، خواب آلودگی، هضم دیر هنگام و بعد غذا، زیادی دفع ادرار و دفع با فشار، سستی و ضعف، پادرد و زانو درد، کم شدن حواس، قولنج در کمر و شانه و گردن، تپش قلب و تنگی نفس، لکه های قهوه ای در چشم و...

با سلام علائم شما مشابه علائم غلبه بلغم است ولی تشخیص قطعی غلبه بلغم باید توسط پزشک متخصص طب سنتی انجام شود.

اگر از علاقه‌مندان طب سنتی باشید، احتمالا اصطلاحات رایج آن مثل «اخلاط اربعه»، «بلغم»، «سودا»، «صفرا» و «دم» را شنیده‌اید.

Report this page